Ethereum ei pysty julkaisemaan noususuuntaista kuukausittaista

Ethereum ei pysty julkaisemaan noususuuntaista kuukausittaista sulkemista avaamalla portit haittapuolelle

  • Ethereumin kehityssuuntaus Bitcoinia vastaan on jatkunut ja osoittaa muutamia merkkejä muutoksesta milloin tahansa pian
  • Salausvaluutta ei ole kyennyt vastaamaan BTC: n näkemää vahvuutta viime viikkojen aikana, ja se on edelleen kaupankäynnin alle $ 400: n keskeisen vastustason
  • Lähitulevaisuuden kehityssuunta riippuu suurelta osin Bitcoinin reaktiosta 14 000 dollariin, koska tämän tason ylittävä tauko voi johtaa koko markkinoiden lentämiseen korkeammalla
  • Yksi analyytikko huomauttaa nyt, että hän odottaa ETH: n näkevän heikkoutta lähitulevaisuudessa
  • Hän tarkkailee erityisesti sen ensimmäisen vankan tuen mahdollista laskua 270 dollaria

Ethereum on yrittänyt saada voimakasta vauhtia viime viikkojen aikana. Tämä pysähtynyt hintatoiminta on tapahtunut, kun Bitcoin saapuu täysimittaiseen härkäalueeseen, kun se työntää 14 000 dollaria Bitcoin Code vastaan.

Sen hinta kamppailee tällä hetkellä ylittääkseen 390 dollaria – koska tämä taso on pysynyt vahvana vastarintana viime viikkojen aikana.

Kunnes tämä taso on ylitetty yläpuolelle ja ETH voi saada jalansijaa alemmalla 400 dollarin alueella, haittapuoli voi olla välitön.

Yksi elinkeinonharjoittaja huomauttaa, että sen suhteellisen heikko kuukausittainen sulkeminen osoittaa, että alle 300 dollarin pudotus voi tapahtua, jos se tulee voimakkaaseen laskutrendiin.

Ethereum pyrkii saamaan vauhtia yhdistymisen jatkuessa

Kirjoitushetkellä Ethereum käy kauppaa marginaalisesti nykyiseen hintaan 388 dollaria. Tämä on noin hinta, jolla se on käynyt kauppaa viimeisen viikon aikana.

Hintataso 390–400 dollaria on jo pitkään ollut vahva vastustaso. Kunnes se voi rikkoa tämän hintarajan yläpuolelle, se jatkaa todennäköisesti heikompaa Bitcoinia.

Analyytikko: ETH-heikkoussignaalit siirtyvät 270 dollariin, mikä saattaa olla välitön

Samalla kun analyytikko kertoi ajatuksistaan Ethereumin lähiajan näkymistä, sen viimeisin kuukausittainen sulkeminen viittaa siihen, että heikkous saattaa olla välitön.

Hän toteaa myös, että lasku kohti 270 dollaria voi tapahtua, jos se osoittaa voimakkaan heikkouden merkkejä.

„ETH-päivitys: Annoin härille 5 päivän alkupään korjaamaan kuukausittaisen, mutta näyttää siltä, etteivät he pystyneet hallitsemaan. Koska olemme molemmat menettäneet tuemme ja testanneet nyt laskevasti uudelleen vastustuksen, jonka oletan viimeisten 3 kuukauden aikana olevan väärä. Vastus: 390 dollaria. Ensimmäinen tuki: 270 dollaria ”, hän sanoi.

Jos Bitcoin kokoaa yli 14 000 dollaria, se voi alkaa tuottaa joitain takatuulia, jotka auttavat nostamaan Ethereumia ja muita altcoineja korkeammalle.

Tämän tason hylkääminen voi aiheuttaa vakavan taantuman ETH: n kaltaisille varoille.